ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ
Image by Cool Text: Free Graphics Generator - Edit Image

« Η ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΝΑ ΜΗΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ.... | ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Μ.ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ 2 ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ (;;;;) »


ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ.....

alt

Τι μας λέει η προφητεία του Γέροντος Γαβριήλ:  

"Στους εσχάτους καιρούς τους ανθρώπους θα τους....
σώσουν η αγάπη, η ταπείνωση και η καλοσύνη. Η καλοσύνη ανοίγει τις πύλες του Παραδείσου, η ταπείνωση οδηγεί μέσα σ' αυτόν, αλλά η αγάπη εμφανίζει τον Θεό".

Όλους όσους πήγαιναν σ΄αυτόν για ευλογία, τους παρακαλούσε κλαίγοντας: < Να κάνετε το καλό για να σας σώσει η καλοσύνη σας. Η γη κατά το ήμισυ έγινε Άδης. Ο Αντίχριστος στέκεται στην πόρτα και δεν τη χτυπά απλώς, αλλά ορμά μέσα. Εσείς θα τον δείτε τον Αντίχριστο. Θα προσπαθήσει να βασιλεύσει σε όλον τον πλανήτη. Παντού θα γίνονται διωγμοί... Μη μένετε χώρια. Κρατηθείτε μαζί, δέκα- δεκαπέντε μαζί. Βοηθείτε ο ένας τον άλλο.


Στους έσχατους χρόνους να μην κοιτάτε τον ουρανό : Μπορεί να πλανηθείτε από τα ψευδοσημεία πού θα παρουσιάζονται εκεί. Θα εξαπατηθείτε και θα απωλεσθείτε... Θα βάλουν τό χάραγμά του Αντιχρίστου στο χέρι και το μέτωπο. Τα διάφορα προϊόντα δεν μπορούν να σας προκαλέσουν βλάβη. Έστω κι αν βάζουν σ' αυτά τον αριθμό του Αντιχρίστου, αυτό δεν είναι ακόμη το χάραγμα

Πρέπει να λέτε το "Πάτερ ημών¨, να κάνετε το Σταυρό σας και η τροφή σας θα αγιάζεται.
Στα χρόνια του Αντιχρίστου οι άνθρωποι θα περιμένουν τη σωτηρία από το Διάστημα. Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο τέχνασμα του Διαβόλου. Η ανθρωπότητα θα ζητεί βοήθεια από τους εξωγήινους, χωρίς να γνωρίζει ότι αυτοί στην πραγματικότητα είναι δαίμονες>.

Ρώτησαν το στάρετς αν μπορεί κανείς να κλέψει τροφή, όταν δε θα μπορεί να την αγοράσει. Απάντησε έτσι : < Αν κλέψεις, θα παραβείς μία από τις δέκα εντολές. Όποιος ενεργεί έτσι, ακόμη κι έτσι δέχεται τον Αντίχριστο. Ο πιστός άνθρωπος πρέπει να ελπίζει στο Θεό. Ο κύριος στους εσχάτους χρόνους θά ενεργεί τέτοια θαύματα, ώστε ένα φυλλαράκι από το δέντρο θα φθάνει για τροφή ενός μηνός. Στ΄αλήθεια. Ο πιστός άνθρωπος θα σταυρώνει τη γη και εκείνη θα του δίνει ψωμί. Αν βιάσουν ένα κορίτσι, το διακορεύσουν χωρίς τη θέλησή του, αυτό ενώπιον του Θεού θα παραμείνει παρθένος.

Έτσι θα γίνει και με το χάραγμα του Αντιχρίστου. Αν δώσουν το χάραγμα ενάντια στη θέληση του ανθρώπου, αυτό δεν θά ενεργεί πάνω του. Στο Ευαγγέλιο είναι γραμμένο ότι παντού θα γίνονται διωγμοί αλλά και θλίψη σε όποιον προδίδει το Ευαγγέλιο. Θα έρθει καιρός που θα είναι απαραίτητο να φύγετε στα βουνά, μόνο να μην το κάνετε ένας-ένας. Ομαδικά να φεύγετε στα βουνά και τα δάση. Για τους πιστούς χριστιανούς η μεγαλύτερη θλίψη θα είναι ότι αυτοί θα φεύγουν στο δάσος αλλά οι κοντινοί τους άνθρωποι θα δέχονται το χάραγμα του Αντιχρίστου

Στους εσχάτους χρόνους οι οπαδοί του Αντιχρίστου θα πηγαίνουν στην εκκλησία, θα βαπτίζονται, θα κηρύττουν για τις ευαγγελικές εντολές. Όμως μην τους πιστεύετε. Αυτοί δεν θα έχουν τα καλά έργα. Μόνο με τα καλά έργα μπορεί κάποιος να αναγνωρίσει τον αληθινό χριστιανό>.


Γι' αυτό θα πρέπει να μένουμε επιφυλακτικοί όσα θα μας έρθουν.

Το μυστικό και το κλειδί είναι η ΠΙΣΤΗ!

Ίδωμεν....

 

ΠΗΓΗ

avatar

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ, ΣΤΑ ΠΡΟΕΣΧΑΤΑ ΖΟΥΜΕ,ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ. Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΤΑ ΕΣΑΧΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΣΤΕ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΑ ΕΣΧΑΤ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΕΣΧΑΤΑ.
ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ:
http://www.imdleo.gr/diaf/files/proph/gen/agANDREAS_salos_agior.pdf (ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ)

avatar

ΓΙΑ ΤΟ ΔΕ ΧΑΡΑΓΜΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ,ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΜΒΟΛΙΟ,ΟΙ ΔΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ-ΠΡΟΧΑΡΑΓΜΑ ΠΗΡΑΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ 2 ,5 ΕΤΗ.

avatar

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ΒΑΘΥ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ? ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, ΘΑ ΠΛΑΝΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΥΔΟΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩΝΤΑΙ ΕΚΕΙ. ΤΙ ΥΠΟΝΟΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ? ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΚΤΙΝΑ? ΟΣΟΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΤΙ ΦΡΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ...........ΑΣ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ. ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΩΜΑΣΤΕ......

avatar

ΤΟ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ, ΤΑ ΔΕ ΣΗΜΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΑΧΤΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ ΣΤΑ ΠΡΟΕΣΧΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΟΙ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΙΩΝΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ,ΚΑΤΙ ΟΠΩΣ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ ΟΛΗ.

Τo σχόλιό σας

Αποστολή ως ανώνυμος - ή -

Δέν επιτρέπεται η χρήση HTML tags για τα σχόλια αυτού του blog


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
MySpace Backgrounds @ HTML-Codes.com
MySpace Backgrounds, MySpace Layouts, MySpace Codes, MySpace Graphics