ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ
Image by Cool Text: Free Graphics Generator - Edit Image

« TO ΕΥΡΩ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ | Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΦΟΥ ΕΛΥΣΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ... »


ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ;

alt

«Οι μάσκες έπεσαν», σύμφωνα με το Ελληνικό Ινστιτούτο Υδρογονανθράκων (ΕΛΛΙΝΥ), με τη «φαρσοκωμωδία» που έχει ξεκινήσει αναφορικά με τις παραχωρήσεις οικοπέδων στη Δυτική Ελλάδα σε «εταιρείες κολοσσούς» της ημεδαπής και της αλλοδαπής.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ενώ αυτή τη στιγμή λαμβάνει χώρα στην Ανατολική Μεσόγειο μία κοσμογονία η οποία προοιωνίζει κάτι το πολύ θετικό αναφορικά με την ενεργό παρουσία της Ελλάδας στα τεκταινόμενα, εμείς κοιτάμε προς τα ήσσονος σημασίας κοιτάσματα της Δυτικής Ελλάδας ...;Δεν φτάνει που ως χώρα δείχνουμε μία εγκληματική ανεπάρκεια αναφορικά με τον γεωπολιτικό προσανατολισμό μας, σύμφωνα πάντα με το ΕΛΛΙΝΥ, έχει εντοπιστεί και ηθελημένη προσπάθεια αποπροσανατολισμού του ελληνικού λαού αναφορικά με τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό για τις παραχωρήσεις στην Δυτική Ελλάδα αφού εταιρίες «νάνοι», στην ουσία παρουσιάζονται ως «γίγαντες»!

Αυτό με λίγα λόγια είναι το πνεύμα της ανακοίνωσης του Ελληνικού Ινστιτούτου Υδρογονανθράκων η οποία λόγω της ειδικής σημασίας που έχει και της συγκυρίας, παρουσιάζεται ως έχει. Εξυπακούεται πως το «defence-point.gr» είναι έτοιμο να φιλοξενήσει κάθε αντίλογο στη συγκεκριμένη ανακοίνωση, κυβερνητικό ή μη. Για την ακρίβεια θα αναμέναμε με ανυπομονησία κάποια απάντηση από τους αρμοδίους, θυμίζοντας προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, ότι για τα ίδια είχαμε ψέξει και τον Γιάννη Μανιάτη τον προηγούμενο υπουργό. Διότι θα αρχίσουν πάλι διάφορες πλευρές να μιλούν για την εξυπηρέτηση συμφερόντων που πλήττονται σοβαρά από την έναρξη της διαδικασίας αξιοποίησης των κύριων αποθεμάτων υδρογονανθράκων της Ελλάδας ...;

Ακολουθεί η ανακοίνωση στη διεύθυνση:
http://www.elliny.gr/includes/event/elliny_deltio_typou_02aug12.pdf

Πηγή defence-point

Τo σχόλιό σας

Αποστολή ως ανώνυμος - ή -

Δέν επιτρέπεται η χρήση HTML tags για τα σχόλια αυτού του blog


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
MySpace Backgrounds @ HTML-Codes.com
MySpace Backgrounds, MySpace Layouts, MySpace Codes, MySpace Graphics