ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ
Image by Cool Text: Free Graphics Generator - Edit Image

« Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ.....ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!! | Ο ΤΕΡΝΕΣ ΚΟΥΪΚ ΜΗΝΥΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ) »


ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ....

alt

Περίπου μία ώρα διήρκησε η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, αντί για μισή ώρα, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Σύμφωνα με τον Real Fm, η συνάντηση έγινε σε «φιλικό και συγκαταβατικό κλίμα», όπως είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, βγαίνοντας από τη συνάντηση, κάνοντας λόγο για μία καλή αρχή.

Ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με τον Real Fm, επανέλαβε στον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της λιτότητας και τόνισε ότι η πολιτική της λιτότητας δεν οδηγεί πουθενά. Παράλληλα, επισήμανε στον κ. Σόιμπλε τον κίνδυνο για την άνοδο του φασισμού και των νεοναζιστικών ομάδων σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με τον Real Fm, είναι η Ελλάδα και η κοινωνία να βγει όρθια από την κρίση, απαλλαγμένη από τον κοινωνικό και πολιτικό κατεστημένο που οδηγεί σε αυτή την κατάσταση.

Επίσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε και άλλα θέματα στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σύμφωνα με τον Real Fm, όπως το κατοχικό δάνειο και η λίστα Χριστοφοράκου για τη Siemens.

avatar

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΠΡΟΕΙΔΗ ΕΡΠΕΤΑ! ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΑΜΑΡΙΚΑ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΤΑ ΤΣΙΠΡΟΕΙΔΗ. ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΘΕΕ ΜΟΥ!

Τo σχόλιό σας

Αποστολή ως ανώνυμος - ή -

Δέν επιτρέπεται η χρήση HTML tags για τα σχόλια αυτού του blog


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
MySpace Backgrounds @ HTML-Codes.com
MySpace Backgrounds, MySpace Layouts, MySpace Codes, MySpace Graphics