ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ
Image by Cool Text: Free Graphics Generator - Edit Image

« ΤΟ ΒΑΤΕΡΛΩ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ''ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ''-ΩΦΕΙΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ... | ΚΥΡ ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΗΝΕΣ ΠΑΛΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΚΑΝΕΣ,ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ!! »


Ο ''ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ'' ΝΟΜΟΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

alt

Ο "αντιρατσιστικός" νόμος, η κυβέρνηση, οι πολιτικοί και το Σύνταγμα Σύμφωνα με το αρθ 5.2 του Συντάγματος, όλοι όσοι βρίσκονται στην Ελληνική Επικράτεια (και εννοεί ΝΟΜΙΜΑ) απολαμβάνουν την απόλυτη προστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τους,χωρίς διάκριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεων. Εξαιρέσεις επιτρέπονται στις περιπτώσεις που προβλέπει το διεθνές δίκαιο. Εσείς όμως φαίνεται ότι θεωρείτε ανώτερες κάποιες φυλές και ετοιμάζεστε να τους παρέχετε ειδική προστασία διά του νόμου, παραβιάζοντας έτσι για άλλη μια φορά το σύνταγμα που σαφέστατα απαγορεύει τις ΟΠΟΙΕΣ διακρίσεις. 

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ! ....
Πάλι σύμφωνα με το Σύνταγμα (αρθ. 4.1), οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.  
Εσείς όμως θεωρείτε τους Έλληνες πολίτες, τους εργοδότες σας δηλαδή, κατώτερους σας και έτσι παραβιάζετε σε καθημερινή βάση την βούληση τους επειδή ..... εσείς ξέρετε καλύτερα ποιο είναι το καλό τους ( λέμε τώρα). Και ως ανώτερη κάστα, θεωρείτε βέβαια και ότι είστε πάνω από το νόμο και το Σύνταγμα που ισχύει μόνο για τους υπόλοιπους. Γι΄αυτό θεσπίσατε ειδικές διατάξεις, βαθύτατα αντισυνταγματικές, που σας παρέχουν απόλυτη ασυλία, δηλαδή το δικαίωμα να διαπράξετε το όποιο έγκλημα χωρίς να τιμωρηθείτε.  

Τέλος κύριοι, εσείς δεν προστατεύετε το νόμιμο πληθυσμό της χώρας και τα συμφέροντα του όπως έχετε υποχρέωση, αλλά τα δικά σας συμφέροντα καθώς και τα συμφέροντα ατόμων/ ομάδων που δεν βρίσκονται καν στην Ελλάδα ή βρίσκονται παράνομα εδώ. Και αυτός δεν είναι απλός ρατσισμός κύριοι αλλά παράβαση καθηκόντων, ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, την οποία κάθε λίγο και λιγάκι θέτετε σε κίνδυνο.
Σύμφωνα με όλα αυτά, όχι μόνο ότι δεν έχετε δικαίωμα να νομοθετήσετε, αλλά ούτε   να συμμετέχετε στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Χώρας, επειδή προσβάλλετε τα δικαιώματα των άλλων και παραβιάζετε το Σύνταγμα και τα χρηστά ήθη. ( βλπ Σύνταγμα αρθ 5.1)
Δείτε εδώ τι σημαίνουν τα εγκλήματα που ανέφερα : ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ: ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Χριστίνα Σαλεμή
 
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ  ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙ  ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ:

alt

Τo σχόλιό σας

Αποστολή ως ανώνυμος - ή -

Δέν επιτρέπεται η χρήση HTML tags για τα σχόλια αυτού του blog


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
MySpace Backgrounds @ HTML-Codes.com
MySpace Backgrounds, MySpace Layouts, MySpace Codes, MySpace Graphics